14/04/2020

Твоят временен мечтан дом

апартамент с билярдна маса и луксозно обзавеждане

Как един проблем или ограничение може да се превърне във възможност.

Нека се опитаме да погледнем от светлата и позитивна страна на необходимостта в момента да се изолираме някъде сами във временен дом или пък временен офис. Много хора са принудени от обстоятелствата да наемат временно жилище, за да останат под карантина сами, връщайки се от чужбина, не искат да рискуват здравето на близките си или пък да поработят на тишина и спокойствие.

Освен възможност да обърнем повече време на себе си, да научим нови неща и да прочетем книгите, които отдавна ни чакат, изолацията е и възможност и да сбъднем някоя своя мечта.

Мечтали ли сте си някога за билярдна маса в хола си? Със сигурност приятен начин да уплътниш времето прекарано вкъщи…Е можеш да я имаш в твоя временен дом.

апартамент с билярдна маса

Какво е най-ценното нещо, което можеш да притежаваш в момента….да, точно така – балкон 🙂 Малките радости в живота – да изпиеш сутрешното си кафе на свеж въздух.

Мечтал ли си за голяма кухня, в която да можеш да развихриш кулинарните си умения или най-накрая да се научиш да готвиш? Имаш възможността да избереш временен дом с кухня по твой вкус.

Ако можеш да избираш, с какво би се поглезил по време на изолация? Джакузи с чаша хубаво вино, цял ден видео игри без никой да те изгони от телевизора, дълъг горещ душ и любимата ти музика, интересна книга в хамак с гледка…звучи като сбъдната мечта, нали?

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram