01/04/2020

Първоаприлска шега в подкрепа на хотелите!

По-рано днес публикувахме статия-шега, че придобиваме хотел Маринела. Това разбира се не е вярно, но ще използваме факта, че привлякохме вниманието ви.

Когато нещата се оправят нека подкрепим българския туризъм като посещаваме българските курорти и хотели! Ние ще го направим, а вие?

Ето и новината-шега която публикувахме:

Компанията за управление на имоти Flat Manager обяви рано тази сутрин, че придобива столичния хотел Маринела. Изявлението бе направено преди да отвори пазара на БФБ, за да не предизвика новината прекалено висока волатилност на акциите на двете компании.

Финансовите условия на придобиването за момента са конфиденциални, но по всичко личи, че сделката ще е една от най-големите в сектора за годината в света. Консултанти по сделката от Goldman Sachs и JP Morgan споделиха, че за хотела е имало интерес и от фонда Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет, както и от хотелското звено на империята на Ричард Брансън – Virgin. Офертата на Flat Manager, както обикновено, е била най-добрата.

В изявлението тази сутрин изпълнителният директор на Flat Manager Борис Павлов разкри някои от плановете на компанията за развитието на емблематичния столичен хотел. Очаква се да бъдат изградени кухненски боксове във всички стаи, а огромното мраморно лоби ще бъде превърнато в coworking space. Клубът Мегами също ще бъде променен като ще се използват добрите практики от клуб Лазур в Слънчев бряг. Все още не е ясно какво ще бъде новото име на хотела, но според слухове едно от селектираните предложения е “х-л Мутафчийски”. Очаква се одобрение от щаба за използването му.

Хотелът ще бъде свален от платформите на Booking.com, Expedia и другите големи OTAs и ще се предлага единствено чрез платформата на Flat Manager – www.flataway.eu.

Близки до компанията споделят, че има планове FlatAway да придобие един от двата гиганта в сферата на онлайн резервациите, след като през последния месец надмина Airbnb по резервации в България (това последното може и да се случи наистина…:) ).

Очаквайте повече новини скоро! Междувременно, запазете Временен Дом на www.flataway.eu !

Скъпи приятели, както се досещате това е първоаприлска шега. Пожелаваме на колегите от хотел Маринела, а и на всички в сектора, да са здрави и да успеят да се справят с настоящата ситуация по възможно най-добрия начин.

Google реши да не пуска първоаприлски шеги заради пандемията, но ние смятаме, че сега повече от всякога трябва да повдигаме духа си, да се усмихваме при всяка възможност и да мислим позитивно. Ще се справим!

Бъдете здрави, усмихвайте се и се пазете!

FM Dream Team

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram