08/05/2020

#SafeBusinessTravel

апартамент с хол с голям бял диван и панорамна гледка

В България извънредното положение поради COVID-19 беше обявено на 13 март и така беше почти по целия свят. Оттогава почти всички бизнес пътувания бяха отложени или сложени на “пауза” за неопределен период от време. Минаха 2 месеца и вече се приспособяваме се към новия ритъм на живот. Носенето на маски на публично място, спазването на физическо разстояние и честата дезинфекция са само част от правилата, които ще продължим да спазваме за своята безопасност и тази на околните.

Междувременно бизнесът ще бъде първият, който ще започне да “пътува”, след като границите се отворят и мерките започнат да се облекчават.

#SafeBusinessTravel Решението ви за безопасно бизнес пътуване е точно зад ъгъла – буквално.

Краткосрочното наемане на имот е перфектен избор, а Flat Manager е най-добрият Ви партньор, когато става дума за обслужвани апартаменти в България. Апартаментите в портфолиото ни са снабдени с:

  • Метод за самонастаняване: всичко, от което се нуждаете са инструкциите за настаняване, които изпращаме преди пристигане. Те са описани стъпка по стъпка в удобен и лесен за използване гайд.
  • Антибактериален гел за ръце: първото нещо, което трябва да направите, когато се приберете е да почистите ръцете си, разбира се!
  • Напълно оборудвани кухни: пригответе сами храна или поръчайте за вкъщи; ние сме осигурили всичко необходими и при двата варианта.

Други предимства, които със сигурност ще са Ви полезни в настоящата ситуация, са онлайн подписване на договор за наем, издаване на фактура и плащане, 24/7 комуникация и консиерж услуги, персонализиран наръчник с информация за апартамента, околността и полезни съвети. Всички апартаменти са внимателно дезинфекцирани преди всеки гост. Можете също така да заявите допълнително почистване по време на престоя в удобно за Вас време. Можете да разгледате всички имоти, управлявани от Flat Manager, налични за вашите дати на FLATAWAY.EU и да изпратите запитване за резервация. Апартаментите ни са разположени в централната част на 4 големи града в България – София, Пловдив, Варна, Бургас, както и в Букурещ, Румъния.

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram