02/09/2017

Версия 2.0: Старт

Flat Manager logo

Може би сте забелязали, че напоследък не сме много активни в социалните мрежи. Причината е, че през последните 70 дни работихме неуморно всеки ден, за да оправдаем доверието на нашите първи клиенти и да изпипаме всеки един детайл от услугите ни. Целта ни бе да изградим продукт, който комбинира най-добрите практики на компании за управление на имоти в Airbnb в цял свят. Мисията бе завършена успешно, а това е докладът.

Новият бранд

Причината да сменим името си на Flat Manager е бъдещата интеграция на други платформи за краткосрочни наеми като Booking.com и Expedia. Покрай смяната на името решихме да променим функционалността на сайта и неговия дизайн. Ако някога сте започвали „само да пребоядисате стените в хола“, а после сте преправяли баня, кухня и т.н., ни разбирате напълно.

Новите партньори

Към ЗАД „Армеец“ се присъединиха TaxiMe, 365 Association и GoGuide. Вашите гости няма да имат неприятности с таксита и ще получават специална отстъпка от страхотните TaxiMe. От 365 Association пък ще се погрижат те да опознаят градовете с най-добрите турове на София. Вашият имот ще бъде снабдяван и с английска версия на култовия GoGuide.

Новите контакти

Джеймс Дженкинс, основател на Airsorted (дясно) и Борис Павлов, основател на Flat Manager.

Лондон, 02.05.2017

В началото на месеца нашият мениджър Борис Павлов се срещна с Джеймс Дженкинс – изпълнителен директор на Airsorted, най-голямата компания в света за управление на имоти в Airbnb. На срещата в Лондон двамата обсъдиха не само добри практики и оптимизации на операционния процес, но и истории за нестандартни гости и домакини…може би ще споделим някои от тях в следваща публикация 🙂

Новата технология

С риск да прозвучим като всеки друг стартъп, ние сме повече технологична компания, отколкото традиционна агенция за управление на имоти. Едва ли много агенции ползват алгоритъм с машинно обучение да определят наемните цени. Нашите служители и подизпълнители получават и предават информация посредством специални мобилни приложения.

Работим с Guesty, чиято платформа за управление на имоти в Airbnb е номер 1 на световния пазар. Компанията е преминала през “училището за стартъпи” YCombinator, откъдето са тръгнали и Uber и самите Airbnb.

Новият пакет услуги

12% ! Това е най-ниската комисионна за цялостно управление на имот в Airbnb, по света и у нас. Новият ни пакет услуги се различава от традиционния (20%) единствено по изискването за наличие на метод за самонастаняване. Може да прочетете повече за този метод тук.

Това далеч не е всичко, но все пак трябва да пазим изненади и за бъдещите публикации в блога ни. Той също е нов! Stay tuned! 🙂

P.S. Междувременно екипът ни се удвои, започнахме работа и във Варна, а за последните 5-6 седмици посрещнахме и изпратихме над 100 госта, които ни трогнаха с прекрасните си оценки.

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram