02/09/2017

Self Check-in Метод

Какво е Self Check-in метод?

Self check-in (самонастаняване) означава, че гостите могат да се настанят сами в жилището когато пожелаят след индикирания час в Airbnb профила. Най-популярните методи са умни ключалки с код, кутия с ключове извън сградата или портиер, който е на разположение 24 часа в денонощието във входа на сградата.

Какви са предимствата на Self Check-in?

Много от гостите предпочитат този метод, защото им дава свободата да се настанят когато пожелаят, без да се съобразяват с домакина. Едно пътуване рядко върви по план – полетите закъсняват, има задръствания по улиците и магистралите, навигационната система се обърква и праща гостите в друг град и така нататък. Предварителното определяне на точен час за настаняване създава напрежение у гостите, което можем да им спестим с един метод за самонастаняване.

Airbnb се използва все повече от компании, които пращат свои служители в командировка. За да отговори на завишените изисквания на корпоративните клиенти, Airbnb създаде специален статут наречен Business Travel Ready, който дадено жилище може да получи ако отговаря на определен брой изисквания. Най-важният критерий за апартаменти, подходящи за командировки, е наличието на Self Check-in метод.

Самостоятелното настаняване на гостите предполага и по-малко работа за Flat Manager. Колко по-малко? Достатъчно, за да направим специален пакет за управление на апартаменти със Self Check-in метод със значително по-ниска комисионна – 12%!

Какъв метод да изберем?

Ако сградата на жилището няма портиер на разположение денонощно вариантите са два.

Специална брава с код – Тенденцията е все повече апартаменти да са оборудвани с брави, които позволяват влизане чрез набиране на код. Airbnb препоръчва производителя RemoteLock заради съвместимостта на продуктите им с платформата. Макар и доста скъпи, бравите са изключително сигурни и позволяват дистанционно управление. За жалост този вариант е възможен единствено ако в самата сграда може да се влезе с код вместо с ключ или чип.

Катинар с кутия – това е може би най-удачният вариант за условията в България. Кутията-катинар се закача на прикрито място в близост до входа на сградата; има възможност и да се захване за стена с болтове. Кутията се отваря с код, който се предоставя на одобрени гости при потвърдена резервация и се сменя периодично. Цената на кутията на снимките е 90лв при поръчка от Амазон. Доставката ще е безплатна за наши клиенти, тъй като Flat Manager поръчва кутии около веднъж месечно. Свържете се с нас за повече информация.

Колко сигурна е тази кутия?

Много от клиентите ни си задават следния въпрос: “Какво става ако някой случайно види кутията, успее да я отвори, вземе ключовете и влезе в апартамента”. За да се случи това въпросният човек трябва да знае откъде са ключовете – тази информация не е написана никъде върху или в кутията. Също така ако човекът може да отключи тази кутия предполагаме, че може да се справи и с бравата на апартамента.

Ако желаете да получите повече информация, свържете се с нас на телефон 0898 980 888 или като попълните формата ни.

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram