26/03/2020

Временен дом от Flat Manager

стая от апартамент

След като успяхме да убедим правителството да не приема рестриктивни регулации за дейността ни, пред нас се появи друго, далеч по-опасно предизвикателство – COVID-19. Пандемията оказва безпрецедентен негативен ефект върху икономиката на всички държави в света, а туризмът е сред най-пострадалите сектори. Нашият екип не може да промени курса на тези събития, но правим всичко възможно да намалим до минимум пропуснатите приходи на клиентите ни, спазвайки стриктно мерките срещу разпространението на вируса и помагайки на обществото както можем. Какво правим?

Пуснахме свободен достъп до платформата www.flataway.eu, която до момента се използваше основно от нашите корпоративни клиенти за настаняване на служители. Докато трае пандемията апартаментите ни в България и Румъния ще се предлагат през FlatAway за временно настаняване на всеки, който не желае да живее с по-възрастни близки като превантивна мярка.

Във временен дом остават и хора, които са принудени да работят от вкъщи, но предпочитат да го правят на спокойствие. Интернет е пълен с клипчета на хора, които са във видеоконферентни разговори и зад тях тичат деца, а понякога има и по-фрапиращи фонове. Положителното е, че някои хора подхождат с чувство за хумор към ситуацията – получихме шеговито запитване от мъж, който ни помоли да спасим брака му като му предоставим жилище за няколко седмици. 

Намалихме значително цените на нощ, а при по-дълги престои цената е сходна с тази на дългосрочния наем. Не взимаме комисиона от наемателите дори и за резервации за 5-6 месеца. Никой не е предвидил подобен разход в бюджета си, а много хора имат нужда от временен дом.

Апартаментите са напълно обзаведени и оборудвани, снабдени са с методи за самонастаняване, дезинфекцират се редовно, а документацията и плащанията са изцяло онлайн, което прави настаняването безопасно.

Flat Manager стартира и друг вид услуга – управление на апартаменти, които се отдават на традиционен наем. Предлагаме на наемодателите да поемем цялостната грижа за имотите им, което включва отстраняване на повреди, събиране на наеми, следене за плащане на режийни сметки и проверки на апартаментите. Наемателите пък ще получат достъп до денонощна консиерж услуга, чрез която могат да поръчат почистване, пране, майстор и други услуги. Повече информация може да намерите на обновения ни сайт тук.

Флат Мениджър продължава да работи в пълен състав, но дистанционно. Оперативните ни екипи са снабдени с предпазни средства и спазват всички препоръки на МЗ при посещения на апартаментите. Почистващите екипи на всичките ни подизпълнители дезинфекцират апартаментите със специални за целта препарати.

Ситуацията с вируса е изключително динамична и не знаем какви нови премеждия ни очакват утре. Единствената константа остава нашият екип – оставаме позитивно настроени, приспособяваме се и работим по-усърдно от всякога, за да преодолеем и това предизвикателство по най-добрия начин. Ще се справим!

Пазете се и останете вкъщи …или във временен дом от Flat Manager!

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram