18/10/2021

Представяне на Дългосрочни наеми и продажби с Флат Мениджър

Представяме ви нашите нови услуги за посредничество при покупко-продажба и отдаване на дългосрочен наем на недвижими имоти. Дигитализиран процес без комисиона за наематели и купувачи и с най-ниските такси за собственици на имоти!

Вече близо 5 години сме страничен наблюдател на един фундаментален проблем с функционирането на пазара на имоти в България. Не минава и месец без да видим снимките на апартамент, който отдаваме чрез Airbnb в даден град, на обява за дългосрочен наем или продажба в друг град. „Станало е объркване…ние копирахме обявата от колеги…“ – това е стандартният отговор. За жалост обърквания от различни видове се наблюдават в около 30% от съществуващите обяви за имоти.

Фалшивите и копираните обяви са само част от некоректните практики на пазара, които са породени от липсата на каквито и да е стандарти и прекомерна конкуренция. Бизнес моделът с взимане на максимална комисиона и от двете страни вече е остарял и секторът е пред една силно необходима дигитализация, която започва сега.

Представяме ви FLATS.BG Версия 1.0.

  • Без комисиона като наемаш или купуваш имот
  • Най-ниската комисиона за наемодатели и продавачи, съответно 40% без ДДС от един месечен наем и 1.5% без ДДС от стойността на сделката
  • Без брокери, а с екип професионалисти, който работи заедно за осъществяването на всяка сделка
  • Без фалшиви обяви – всички имоти се заснемат, описват и проверяват от нашите екипи
  • Точни адреси в обяви с качествени снимки, видео и подробна информация за имотите
  • Дигитализиран процес от организацията на огледи до сключването на договор

Осъществихме немалко сделки за покупко-продажба и дългосрочен наем на апартаменти, тествахме различни бизнес модели и вярваме, че намерихме правилното решение. Стартираме в София, Пловдив, Варна и Бургас с ясна цел: дигитализация на пазара на имоти.

Очаквайте много промоции, иновативен маркетинг на имотите и най-доброто обслужване на клиенти в България! Имате имот, който желаете да продадете или отдадете? Свържете се с нас на 0875 333 000, office@flatmanager.bg или чрез формата на сайта ни тук.

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram