14/02/2018

Когато любовта почука на вратата на твоето Airbnb.

семейство купува къща с помощта на Flat Manager

Днес ви споделяме историята на Шанън и Джош, които се запознават благодарение на Airbnb, а сега са семейство!

Важно уточнение: не можем да гарантираме, че подобно нещо ще се случи и на теб! По тези въпроси се обръщай към съдбата, но за всичко друго – ние сме насреща! 🙂

Много рядко любовта се появява на вратата ни с намерението да се настани в нашата стая за гости. Точно това се случва когато Шанън решава да остане в къщата на Джош и Ърни в Сан Франциско за една вечер.

Бащата на Джош, Ърни, се разболява и изпада в парични затруднения. Джош обмисля начини да помогне на баща си да запази своя прекрасен дом с гледка към залива на Сан Франциско и открива Airbnb. Той прави профили на няколко стаи от къщата и заедно с баща си започват да посрещат гости. Имотът веднага привлича интереса на много посетители и семейството успява да изкара достатъчно пари, за да запази къщата.

По това време Шанън се завръща в Щатите след известно време живот в Единбург, без да има ясна представа къде иска да живее. Решава да провери дали Сан Франциско е нейното място и запазва една вечер в къщата на Ърни и Джош, за да опознае града.

„Първото нещо, което ме изненада беше: ‘Кой е този красив мъж, който ми отвори?’ “, разказва Шанън с усмивка. „Заради профила на собственика в Airbnb очаквах възрастен човек, а попаднах на очарователен мъж, който приготвяше вечеря за баща си. Ето на това му се казва добра изненада!“ .

Докато Шанън се настанява в стаята, с Джош започват да си говорят и неусетно минават часове. В един момент Шанън пита къде може да вечеря в околността.

“Като погледна назад и си казвам, ‘Идиот такъв! Защо не я покани да вечеря с теб?!’ “, споделя Джош. „Тогава не мислех и й казах да отиде в един суши ресторант наблизо“.

“Бях в тъжно настроение и се опитвах да разбера къде принадлежа след живота ми в Единбург“ , спомня си Шанън. “Бях на вечеря съвсем сама и почти разплакана. В същото време нещо ме караше да се чувствам у дома си. Обадих се на една приятелка да й споделя „Мисля, че това е мястото за мен! А междудругото, няма да повярваш! Домакин ми е един много добре изглеждащ мъж, който се грижи за баща си…и готви! ”

Шанън си тръгва на следващия ден, но решава да се премести в Сан Франциско за постоянно и се свързва с Джош. Година по-късно, двамата са сгодени, живеят заедно в къщата и посрещат гости от цял свят чрез Airbnb.

“Мога спокойно да кажа, че това е най-хубавата година в живота ми,” споделя Шанън. “Не мога да повярвам как се случи всичко!“

Джош е съгласен. “Наистина си мислех, че никога няма да се оженя. Просто не ми се получаваше. По онова време аз почти не излизах от къщата, защото учех, грижех се за баща ми и посрещах гости. Изглеждаше невъзможно, докато жената на мечтите ми не почука на вратата ми.“

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram