10/06/2020

FlatAway 2.0 – официално пускане на нашия уебсайт за резервации

FlatAway strated - rocket with Flat Away logo

Това събитие е на светлинни години по важност от историческия launch на SpaceX преди 2 седмици, който даде началото на нова ера в космическите полети. Въпреки това, за нашия страхотен екип във Flat Manager стартирането на FlatAway 2.0 е голямо постижение и ключов момент в нашето развитие. Амбицията ни е един ден да бъдем SpaceX в управлението на недвижими имоти.

Какво представляваше FlatAway 1.0?

Първата версия на FlatAway беше каталог с имотите, който изпращахме на нашите корпоративни клиенти и редовни гости. По време на пандемията го преобразихме като част от инициативата „Временен дом“, която даде възможност на хората да резервират апартаменти за карантина, самоизолация и работа.

FlatAway 1.0 ни послужи добре и ни помогна да оцелеем по време на кризата; благодарение на FlatAway 2.0 ще излезем от кризата като победители.

Каква е разликата между FlatAway 2.0 и други онлайн платформи за резервации?

Като за начало, FlatAway не е платформа. Ние не свързваме собственици на домове с пътуващи. Домакин във всички имоти е Flat Manager и нашите екипи в България и Румъния (скоро и в други страни). Където и да отседнат гостите винаги ще имат на разположение Алекс – нашия виртуален консиерж, който е подготвен да отговори на всеки въпрос или молба.

Какво друго?

  • Безплатно. Airbnb взима между 12% и 18% комисиона от гостите, FlatAway взима 0%.
  • По-евтино. Може да намерите имотите ни и в други сайтове, но цената във FlatAway винаги ще е по-ниска.
  • Чисто. Изградихме собствен софтуер и мобилно приложение, чрез които следим в реално време качественото почистване на имотите. Така сме сигурни, че апартаментите се подготвят съгласно Стандартите за хигиена на Flat Manager.
  • Без вируси. В момента освен стандартните дезинфекциращи препарати, използваме и специална нанотехнология, която образува антивирусен и антибактериален слой върху всички повърхности. Технологията е получила наградата Иновация на годината за 2019 в Германия. Продуктът се нарича Liquid Guard и е изработен от Nano-Care Deutschland AG. Може да намерите повече информация на сайта им и ако желаете да третираме и ваш имот, свържете се с нас. Имайте предвид, че извършваме тази дейност само за наши клиенти и приятели. Щом четете това, считаме ви за приятел. 🙂
  • Дигитално. Целият процес е онлайн и в повечето случаи не е необходимо да се срещате с никого дори по време на настаняването. Разглеждате, запазете апартамент, чекирате се онлайн, получавате дигитален гид с инструкции за настаняване и отивате в жилището. Бързо, лесно, сигурно.
  • Услуги. Всички имоти във FlatAway разполагат с бърз, надежден, неограничен и разбира се безплатен интернет. Апартаментите са напълно оборудвани до последния детайл. Гостите могат да се свържат с Алекс и да поръчат допълнително почистване, трансфер от летище или изненада при посрещането с вино и шоколад. Обичаме предизвикателствата, така че окуражаваме гостите да ни пишат с всякакви молби и идеи, ще направим всичко възможно да осигурим великолепен престой.
  • Сигурност. Плащанията във FlatAway се извършват чрез Stripe – глобален лидер в сектора, чиито услуги ползват компании като Airbnb и Uber. Личните ви данни са в безопасност и се споделят единствено с властите в съответствие със законите.
  • Широк обхват. FlatAway не е сайт за туристическо настаняване. В имотите ни отсядат и пътуващи по работа, дигитални номади, официални лица, средносрочни и дългосрочни наематели. Апартаментите ни се ползват дори за снимки на видеоклипове, предавания и реклами.

Ще има ли FlatAway 3.0?

3, 4, 5…няма ограничения. FlatAway 3.0 ще е еквивалент на сериите “S” при айфоните – основната цел на третата версия ще е да изчисти евентуални проблеми, индикирани от потребителите; ще се добави секция с помощна информация и често задавани въпроси; ще автоматизираме още повече процеса по онлайн настаняване и ще подобрим преживяването на потребитела с промени по дизайна.

Най-вълнуващият проект за версия 3.0 е възможността потребителите да печелят от FlatAway.

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получите повече информация за бъдещите версии на FlatAway и да разберете как може да печелите с нас! Не забравяйте и да запазите своя апартамент за море 2020!

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram