26/10/2020

Апартаментите на FM вече и във Vrbo

Като част от нашето разрастване като компания, решихме не само да разширим дейността си в нови места в България (Банско и Пампорово) , но и да добавим към партньорите си нова платформа, на която да публикуваме нашите апартаменти – така ще можем да достигнем до още повече хора от цял свят. Тази платформа е не която и да е, а именно VRBO – най-големият конкурент на Airbnb. За момента в нея ще намерите апартаментите ни в София и Пловдив, а след седмца и тези по Черноморието и в зимните курорти.

Вече можем да се похвалим и с първата си резервация, направена през Vrbo – едва ден след публикуването на апартаментите ни там! Една от основните разлики с Airbnb е, че във Vrbo могат да се наемат единствено и само цели имоти, а не стая от апартамент или споделени стаи. Това може да се сметне и за основен плюс, както за нас, така и за много от гостите. Нашата политика е такава, че управляваме единствено цели имоти, а не части от тях, тоест платформата ни пасва идеално. По отношение на гостите пък се забелязва, че в ситуацията на световна пандемия, хората се чувстват по-сигурни и предпочитат да наемат самостоятелно място за настаняване.

Други основни особености на Vrbo са това, че таксите им за обслужване са по-ниски от тези на Airbnb и също така предлагат “Book with Confidence Guarantee”, която предлага по-висока сигурност за гостите, в случаи на проблеми при настаняването или основни различия с обявата и реалното състояние на апартамента (липсват основни мебели като легло и др). В тези ситуации платформата предлага незабавна помощ на госта, намира му ново място за настаняване най-близо до това, което е резервирал първоначално и т.н.

Поради факта, че във Vrbo се предлагат само цели имоти, обявите са много по-малко на брой от тези в Airbnb и имотите са от по-висок клас. Относно нашето присъствие в платформата – около 30% от всички обяви в София са на наши апартаменти, а в Пловдив пазарният ни дял е около 25%.

С нетърпение чакаме да посрещнем потребителите на Vrbo, които несъмнено ще се почувстват като у дома си в нашите апартаменти!

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram