05/11/2020

10 причини да повериш имота си на Flat Manager

Flat Manager opens up Bansko and Pamporovo - woman drinking coffee in a hut in the forrest

Всеки клиент има различни приоритети и всеки имот има своите характеристики. Няма универсален модел на управление, който работи за всички. Във Flat Manager подхождаме индивидуално към всеки имот с мисията да превърнем нашите клиенти в успешни и безгрижни рентиери!

управление на имот с Флат Мениджър

Ето и 10 причини да повериш имота си на Flat Manager:

1. Професионално заснемане на имота

Първото впечатление от имота са снимките. Затова те са толкова важни и работим само с доказани професионалисти, специализирани в интериорната фотография.

2. Изготвяне на онлайн профили в Airbnb, Booking.com, VRBO

Работим с най-големите и успешни платформи за резервации, за да можем да достигнем до максимален брой наематели, а след стотици направени профили, знаем как да представим имота по най-добрия начин.

3. Публикуване на имота в платформата FlatAway

Собствената ни платформа за резервации, която използват всичките ни корпоративни и редовни клиенти. В нея се публикуват единствено и само имоти, които ние управляваме.

4. Динамично ценообразуване

Пазарът за краткосрочни наеми е динамичен, влияние оказват редица фактори – сезонност, събития, брой полети, конкурентни обекти, тенденции и т.н. За да извлечем максималния потенциал от имотите, цените се променят почти ежедневно.

5. 24/7 комуникация с гости

Понякога бързината на отговора е решаваща при вземането на решение кой апартамент да наемат гостите, а за вече настанилите се, лесната и бърза комуникация с нас е основният фактор за 5-звездните оценки, които получаваме

Flat Manager opens up Bansko and Pamporovo - woman drinking coffee in a hut in the forrest

6. Настаняване

Може да избереш между опция за лично посрещане или метод за самонастаняване за гостите на своя имот. И в двата случая, за тях сме подготвили подробен гайд с инструкции и полезна информация за имота, града и активностите в района.

7. Почистване и пране

Организираме професионално почистване и дезинфекциране след всяка резервация и зареждаме апартамента с консумативи, така че престоят на всеки гост да бъде приятен и уютен.

8. Поддръжка

Нашите екипи са на разположение при всякакви ситуации – реагираме своевременно при повреди или аварии, правим и редовни проверки на състоянието на имота.

9. 20% комисиона

Всички услуги в един пакет срещу 20% комисиона от генерирания приход от нощувките.

10. Онлайн реклама на имота

Имотът ще бъде рекламиран и ще участва в различни маркетингови активности в онлайн каналите ни (Facebook, Instagram и Google). По този начин ще достигне до по-голям брой от потенциални гости, което съответно ще доведе и до повече резервации.

Свържи се с нас за безплатна консултация и оценка на имота.

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram