Основите на Флат Мениджър

Философия

Най-ценният актив на една компания е нейният екип, а целта на екипа е да предоставя възможно най-добрата услуга за клиентите.

Мисия

Мисията на Флат Мениджър е да оптимизира печалбата на собствениците на имоти и да отнеме техните грижи по етичен и отговорен начин.

Визия

Нашата визия е да бъдем дългосрочен партньор на всички собственици на жилищни недвижими имоти в България и да приложим модела си на работа в други страни по света.

Ценности

  • Предизвикваме конвенционалната мъдрост
  • Работим ефективно, но с интегритет
  • Иновираме или оптимизираме
  • Винаги сме честни и коректни​
  • Винаги сме предприемчиви
  • Винаги работим заедно

Нашата история

Старт

Декмври 2016
Дружеството е регистрирано и започва да търси първите си клиенти - собственици на имоти в София, които желаят да ги отдават чрез Airbnb.
бяло лого на Flat Manager

Първи гост

Март 2017
Флат Мениджър сключва първите си договори за управление и настанява първите си гости от Airbnb в апартамент в Гео Милев.

Първи франчайз

Юли 2017
Отваря нашият първи франчайз, във Варна, с няколко имота, които посрещат гости през лятото.

Партньор с Booking.com

Ноември 2017
Флат Мениджър започва работа с Booking.com и става първата компания в света, за чиито имоти платформата осигурява безплатна фотосесия.

Първа сграда

Ноември 2017

Бутиков хотел

Март 2018
Откриваме бутиковия хотел R34. Започваме работа и с Expedia Group, а портфолиото ни с имоти под управление надхвърля 100.

Пловдив, Бургас и Букурещ

Април 2019
Отваряме офиси в Пловдив и Бургас, както и първия ни международен франчайз в Букурещ, Румъния. Пускаме и собствена платформа за наеми FlatAway

Успех с администрацията

Декември 2019
С помощта на стартъп асоциацията БЕСКО и други партньори успяваме да предотвратим забраната на краткосрочните наеми в България

Дългосрочни наеми

Април 2020
В отговор на пандемията предоставяме апартаменти за 14-дневна карантина и пускаме нова услуга - управление на дългосрочни наеми

Отново в офиса

Октомври 2020
След силен сезон на Черноморието и без да освободим нито един член на екипа в условията на най-тежката криза в туризма, ние се връщаме в офиса

Homes & Villas by Marriott

Юли 2021
Флат Мениджър става първата и единствена компания за управление на имоти, партньор на Homes & Villas by Marriott International в България.

Нов бизнес сегмент

Октомври 2021
Започваме да обслужваме и традиционните сегменти в пазара на имоти - дългосрочни наеми и продажби, с иновативен бизнес модел.
envelopephonemustache
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram