19/12/2020

Как да превърнем апартамента си в магнит за “бизнес пътешественици”?

Man typing on a lap top

Бизнес пътуванията са един от основните сектори, които претърпяха растеж в последните години, а за домакините бизнес туристите са предпочитани гости. Вижте защо това е така в статията, която подготвихме ние от Flat Manager.

Хората, които пътуват по работа обикновено запазват за по-дълги периоди, бюджетът им е по-голям и обичайно не нанасят щети по имота. В платформи като Airbnb има голямо разнообразие от самостоятелни имоти с добра локация и разполагащи с всички удобства, с които човек може да се почувства като у дома.

Заради пандемията много бизнес пътуващи предпочитат да отседнат в Airbnb апартамент, защото предлага уединение и предотвратява контакт с други гости. Никой не влиза в стаята по време на престоя, освен при желание на госта, така че той може сам да следи за хигиената.

Ето няколко изисквания, на които апартаментът ви трябва да отговаря, за да е привлекателен за бизнес туристите.

1. Осигурете метод за самонастаняване.

Да, личното настаняване предлага по-силен социален елемент, можем да се запознаем с госта, да му дадем съвети и да му покажем лично апартамента. Но методът за настаняване е по-удобен както за госта, така и за домакина. Така гостът може да се настани в предпочитан от него час, без да се налага някой да го посрещне късно вечер например. А и както знаем, в ситуацията, в която се намираме, всеки предпочита да ограничи личните срещи.

Ние от Flat Manager се грижим гостът да получи лично отношение и цялата нужна информация с пристигането си като му изпращаме подробен гайд с пълна информация както за апартамента, така и за района, в който се намира. Освен това поддържаме ежедневен контакт с него, за да видим дали всичко е наред и как можем да бъдем полезни при нужда.

2. Безплатна, бърза и стабилна интернет връзка

Много от пристигащите работят през повечето време от самото място за настаняване. Затова за тях добрата и стабилна интернет връзка е решаващ фактор при избора на имот.

3. Laptop-friendly пространство

За предпочитане са апартаменти с бюро или маса, подходящи за лаптоп. Най-добре е те да са разположени на място с достатъчно светлина, в близост до контакти и да разполагат с удобен стол. Всички знаем колко неприятно може да бъде цял ден да работим, седнали в неудобна поза и как това се отразява на продуктивността ни. Подобен кът в апартамента би бил и подходящо място за провеждане на онлайн срещи.

Апартаментът трябва да разполага с всички нужни консумативи и удобства като:

  • Силен и стабилен WiFi
  • Кафемашина и кафе
  • Сешоар
  • Ютия
  • Тоалетна хартия, шампоан, сапун
  • Почистващи препарати
  • Закачалки и достатъчно място за багаж
  • Детектор за дим и за въглероден оксид

Ние от Flat Manager ще се погрижим за имота ви и ще ви помогнем той да стане перфектното място, което да привлича най-подходящите гости. Свържете се с нас сега!

envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram